Poliţiştii din Blaj au reţinut doi tineri din municipiu

În dimineaţa zilei de 24 februarie 2018, în jurul orei 05.30, poliţiştii din patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj i-au depistat, în flagrant delict, pe doi tineri, de 17 şi 18 ani, ambii din municipiul Blaj, în timp ce încercau să pătrundă în interiorul unui garaj de pe strada Ion Heliade Rădulescu, pentru a sustrage bunuri.  Ulterior, în urma cercetărilor efectuate împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri sunt băniţi şi de comiterea unui alt furt, faptă reclamată poliţiei în luna decembrie 2017.

Se pare că, în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2017, cei doi ar fi sustras scule electrice şi biciclete, în valoare de 7.000 de lei, în dauna unui cetățean din Blaj.

Faţă de aceştia, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 25 februarie i-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pe numele lor fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21520 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*