Polițiștii din Blaj au reținut doi tineri care au pătruns, prin efracție, într-un magazin, de unde au furat bani și țigări

Doi tineri din comuna Roșia de Secaș au fost reținuți de polițiști. Unul ar fi spart un magazin din comună și ar fi sustras bani și țigări, iar celălalt ar fi ascuns bunurile furate.

La data de 28 ianuarie 2022, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat doi tineri, de 17 ani și 22 de ani, ambii din comuna Roșia de Secaș, care sunt bănuiți de furt calificat respectiv tăinuire la infracțiunea de furt calificat.

Se pare că, în noaptea de 27/28 ianuarie 2022, tânărul de 17 ani, ar fi pătruns, prin efracție, într-un magazin din comuna Roșia de Secaș și ar fi sustras 1.600 de lei și 10 pachete de țigări.

Ulterior, ar fi dat banii și țigările tânărului de 22 de ani, pentru a le ascunde. Întregul prejudiciu a fost recuperat și predat păgubitului, iar cei doi tineri reținuți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*