Polițiștii din Alba sunt în ALERTĂ! Un deținut de la Penitenciarul Aiud a evadat de la un punct de lucru din Teiuș

Mircea Trifu

evadatUn tânăr în vârstă de 28 de ani, deţinut la Penitenciarul Aiud, este căutat de mai multe echipaje de căutare formate din personalul închisorii, jandarmi şi poliţie, după ce a dispărut de la un punct de lucru din Teiuş. Acesta este condamnat pentru furt calificat şi are de executat un an de închisoare.

Marți, 2 iunie, în jurul orei 15.20, deţinutul Marcel Nicolae Buzgar, născut la data de 2 mai 1987, condamnat definitiv la 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat, cu domiciliul în localitatea Câmpeni, judeţul Alba, clasificat în regim deschis, a părăsit punctul de lucru exterior „Somaco” Teiuș la care era repartizat.

Reprezentanţii Pentienciarului Aiud precizează că în vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Alba și Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Alba.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Fugarul are 1,69 de centimetri înălţime, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui şi păr negru.

În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau sunaţi la numărul de telefon 112.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22583 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*