Polițiștii din Alba l-au prins pe Alexandru Bartuș. Bărbatul evadase în 17 ianuarie din arestul IPJ Cluj

Citește și Video: Imagini de la capturarea din Alba Iulia a lui Alexandru Bartuș, deținutul evadat în 17 ianuarie din arestul IPJ Cluj

evadatUPDATE: Alexandru Bartuș a fost găsit într-o casă de vacanță din Micești, unde se ascundea de poliție.

Comunicatul poliției în acest caz.

La data de 29 ianuarie, în jurul orelor 15.00, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au depistat un bărbat care evadase din Arestul I.P.J. Cluj. De asemenea, la prinderea acestuia au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Din cercetări a reieşit că cel în cauză s-ar fi ascuns într-o casă de vacanţă din municipiul Alba Iulia.

Bărbatul a fost adus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar de aici a fost escortat la sediul poliției din Cluj.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba un alt bărbat, de 25 de ani, din Alba Iulia, bănuit că l-ar fi sprijinit pe cel în caută să se ascundă.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Vă reamintim faptul că în data de 17 ianuarie, Alexandru Bartuș împreună cu alți trei bărbați au evadat din arestul Poliției Județene Cluj. Trei dintre ei au fost prinși, iar Alexandru Bartuș a fost dat în urmărire. Cei patru evadați au fost căutați de sute de polițiști și de zeci de jandarmi, care au organizat filtre în mai multe zone ale orașului și ale județului Cluj.

Bartuş are mai multe mandate de arestare emise pe teritoriul Franţei, pentru o tâlhărie urmată de moartea victimei şi pentru mai multe infracţiuni de furt, însă Poliţia Română nu a putut să îl extrădeze, întrucât nu exista un mandat european sau internaţional emis pe numele său.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19953 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*