Polițiștii din Alba Iulia au confiscat 24 de metri cubi de material lemnos în urma verificării unui camion oprit în trafic

La data de 30 aprilie 2020, în jurul orei 19,45, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiu, au oprit, pentru control, o autoutilitară cu remorcă, condusă de un bărbat de 50 de ani, din comuna Almașu Mare, județul Alba care transporta material lemnos.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că în documentele de însoțire a transportului era înscrisă cantitatea de 22,2 de metri cubi, iar după măsurarea încărcăturii de către specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Alba Iulia, chemați în sprijin, a rezultat că autovehiculul era încărcat cu 46,8 metri cubi de material lemnos.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de 24,6 metri cubi de material lemnos a fost confiscată.

 

Despre Redacția ProAlba 30185 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*