Poliţiştii din Alba au organizat o competiție sportivă, în memoria fostului lor coleg, Iani Mitracu, decedat pe terenul de fotbal

În data de 13 decembrie 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin intermediul Asociaţiei Sportive „Dinamo” Alba, Asociației Internaționale a Polițiștilor – Regiunea 1 Alba, Asociației ”Apulum Pol” și Corpul Național al Polițiștilor – Serviciul Teritorial Alba, a organizat Memorialul ”IANI MITRACU” ediția a IV-a,  turneu fotbalistic devenit tradițional.

Competiţia fotbalistică este una omagială şi are loc anual, de la moartea, la data de 14 decembrie 2014, a lui Iani Mitracu, fost poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, un coleg de nădejde, un prieten adevărat şi un pasionat de fotbal. La festivitatea de deschidere a turneului, s-a ţinut un moment de reculegere, iar domnul comisar șef de politie Dogaru Florin Constantin, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a evocat memoria lui Iani Mitracu.

La competiţia din acest an, au participat 12 echipe (AS ”Dinamo” Alba, Serviciul Criminalistică, Serviciul Rutier, Politia Alba Iulia, Politia Blaj, Politia Sebeș, Apuseni Pol, Politia Baia de Arieș, Politia Ocna Mureș, Secția 7 Sebeș, Blue Eyes Alba, BCCO Alba Iulia), care au fost împărţite în 4 grupe, iar peste 100 de poliţişti au jucat pe terenul sintetic al „Sport Arena” din Alba Iulia.

Cel mai vârstnic jucător are 57 de ani (BOBAR Marician din cadrul echipei Politiei Baia de Arieş), iar cel mai tânăr jucător are 20 de ani (PETRUSAN Andrei din cadrul echipei APUSENI Pol).

Partidele au fost arbitrate de Alexandru Vodă şi Andrei Mutu, iar lovitura de deschidere a competiţiei a fost acordată doamnei Mitracu Henrieta, soţia lui Iani.

Meciurile turneului s-au jucat cu dăruire, pasiune și fairplay, iar la finalul competiției participanții au fost răsplătiți cu medalii, cupe și diplome.

Pentru amatorii de statistici, finala mică: Apuseni Pol – Secția 7 Sebeș (2-1), finala mare: Poliția Alba Iulia – Poliția Blaj (3-2). Golgheterul turneului a fost MORAR Răzvan din cadrul echipei Politiei municipiului Alba Iulia, cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat AMACSINOAIE Mihai din cadrul echipei Apuseni Pol (echipa Politiei orașului Abrud), iar cel mai bun portar a fost desemnat GIURGIU Calin din cadrul echipei Politiei municipiului Alba Iulia.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*