Poliţiştii din Aiud şi Blaj au organizat acţiuni în trafic, pentru creşterea siguranţei rutiere. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 9.875 lei

actiune politie 1La data de 25 ianuarie 2017, între orele 7.00 – 13.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au desfășurat, pe DN 1, în zona localităţii Miraslău, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor de circulaţie datorate vitezei excesive şi depășirilor neregulamentare. În cele 6 ore de acţiune au fost depistaţi şi sancţionaţi contravențional, 33 de conducători auto, cei mai mulţi (30), pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 9.875 lei.

Totodată, au fost reţinute două permise de conducere, ambele pentru depăşire neregulamentară şi a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

Tot ieri, 25 ianuarie, poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu reprezentanţii RAR Alba, au organizat, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor.

Au fost verificate 22 de autovehicule şi au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, toate pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*