Poliţiştii din Abrud au reţinut un tânăr din Roşia Montană. Alături de alţi doi tineri e cercetat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi lovire sau alte violenţe

La data de 8 septembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la infracţiunea de tulburarea a ordinii şi liniştii publice, faptă ce ar fi fost comisă de 3 tineri, de 22, 23 şi 26 de ani, în noaptea de 07/08 septembrie 2018.

Din cercetări a rezultat că, în jurul orei 01.00, în timp ce se aflau într-un bar din Abrud, cei 3 ar fi provocat în scandal şi i-ar fi agresat pe doi tineri ce se aflau acolo, iar în jurul orei 04.00, în timp ce se aflau într-un alt bar din Abrud, tânărul de 22 de ani l-ar fi agresat pe un alt tânăr, client al localului.

Faţă de tânărul de 22 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, care a dispus cercetarea sa sub control judiciar.

 

Cercetările sunt continuate.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21752 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*