Polițiștii din Abrud au reținut un tânăr acuzat de comiterea mai multor infracțiuni

Polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr din comuna Roșia Montană, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv și conducere cu permisul suspendat.  Tânărul nu se află la prima abatere, acesta mai este cercetat pentru infracțiuni rutiere în alte două dosare penale.

La data de 02 mai 2020, în jurul orei 11.30, polițiștii din Abrud au fost sesizați, prin 112, de către un tânăr de 23 de ani, din Abrud, cu privire la faptul că o persoană din Roșia Montană ar fi distrus geamurile unui imobil din Abrud, care aparține tatălui său.

Polițiștii deplasați în zonă l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Roșia Montană, care ar fi spart geamurile locuinței, pe fondul unui conflict mai vechi.

Acesta conducea o motocicletă de teren, neînmatriculată, fără a avea permis de conducere corespunzător acestei categorii de autovehicule și dreptul de a conduce suspendat.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu se află la prima abatere de acest fel, acesta fiind cercetat și în alte două dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier (conducere sub influența alcoolului, conducere cu permisul suspendat și conducerea unui vehicul cu permis necorespunzător categoriei).

Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de 3 mai 2020, a fost prezentat în fața magistraților din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, care au dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 30 de zile.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22951 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*