Poliţiştii au recuperat un autoturism furat din garajul unei case din municipiul Sebeş. Autorul faptei este un bărbat din județul Timiș

furtPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Alba au reuşit să-l identifice pe M.I., un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Timiş, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism, în valoare de 35.000 de lei, ce a fost reclamat poliţiei în dimineaţa zilei de 9 aprilie 2017.

Se pare că, în noaptea de 8 spre 9 aprilie 2017, bărbatul, în timp ce circula, cu un autoturism, pe autostrada A1, a rămas în pană, abandonându-l, iar ulterior s-a deplasat în municipiul Sebeş, unde, profitând de faptul că uşa unei locuinţe de pe strada Ogorului a fost lăsată descuiată, a pătruns înăuntru şi a sustras cheia autoturismului, în timp ce proprietarii dormeau.

S-a deplasat în garajul casei, de unde, folosind cheia furată din locuinţă, a sustras autoturismul cu care s-a deplasat în localitatea Roata de Jos, judeţul Gorj, loc în care l-a abandonat.

Autoturismul a fost recuperat şi restituit proprietarului, iar faţă de M.I., care, în prezent, este arestat preventiv de către poliţiştii Secţiei 18 Bucureşti, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22878 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*