Poftiți în turul VIRTUAL al Cetății Alba Carolina. Merită văzut!

cetate alba iulia„Cetatea Alba Carolina uşor de ajuns, greu de uitat! Nici timpul şi cu atât mai puţin distanţele, nimic nu-l poate împiedica pe călătorul însetat de istorie să ajungă la Alba Iulia, în Cetate. Nici cei 340 de kilometri ce despart Alba Iulia de Bucureşti, nici cei 100 de kilometri de la aeroporturile internaţionale din Cluj Napoca şi Tîrgu Mureş şi nici drumul de 70 de kilometri de la aerogara din Sibiu, nu pot sta în calea cuiva care vrea să câştige pariul cu trecutul şi să-l descopere la el acasă, în Cetatea Alba Carolina. De aici, din inima Transilvaniei, străjuită la răsărit de apele limpezi ale Mureşului, iar la apus de dealuri semeţe, înconjurată de apele repezi ale Ampoiului spre nord şi de câmpii roditoare către sud, Alba Iulia, cealaltă capitală, e gata mereu să-şi primească oaspeţii şi să-şi împartă cu ei mileniile şi miile de legende”, scrie site-ul turism.apulum.ro.

Click AICI pentru turul VIRTUAL al Cetății Alba Carolina

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20310 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

2 Comments

  1. Despre Alba Carolina nu pot spune decat ca e minunata ! Te indragostesti iremediabil si-ti doresti sa revii.
    Un loc incarcat de istorie, un oras cu traditii, o vizita de neuitat ! Nici nu cred ca-si au rost cuvintele, trebuie s-o vizitezi ca sa te convingi si ca sa te intorci iar si iar …
    Pentru mine, Alba Iulia este orasul de suflet ! Il iubesc, il ador si-l recomand tuturor prietenilor si…credeti-ma, toti au fost super incantati !
    Asa ca nu ezitati, vizitati Alba Iulia, Alba Carolina, intr-un tur real ! Succes si bafta si felicitari celor care-o promoveaza !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*