PNL Alba Iulia continuă programul de meditații gratuite pentru elevi

meditatiiȘi în acest an școlar PNL Alba Iulia vine în întâmpinarea solicitărilor a numeroși elevi și părinți privind desfășurarea unui proiect care a avut un real succes în anii trecuți – programul de meditații gratuite destinat elevilor. Astfel, liberalii albaiulieni încearcă, din nou, să vină în sprijinul elevilor care, din diverse motive, întâmpină anumite dificultăți în privința pregătirii eficiente pentru școală. Și aceasta în condițiile în care rezultatele obținute la simulările desfășurate la începutul acestei luni nu sunt dintre cele mai îmbucurătoare.

Și în acest al doilea semestru, prioritate vor avea elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a, care provin din familii cu venituri mai mici și care nu își permit să-și susțină financiar o pregătire suplimentară eficientă pentru disciplinele școlare la care întâmpină anumite probleme pentru examenele naţionale. Aceasta nu înseamnă, însă, că alți elevi vor fi respinși dacă vor solicita să se înscrie în program. Se pot asigura pregătiri suplimentare la următoarele discipline: limba și literatura română, matematică, istorie, geografie, fizică, limba engleză, limba franceză, biologie și economie (atât pentru gimnaziu, cât și pentru liceu). Orele de pregătire se desfășoară, în general, după ora 15.00 și sunt susținute de cadre didactice performante de la unități școlare din municipiul Alba Iulia.

Înscrierile în acest program, se pot face la sediul PNL Alba Iulia, din strada Nicolae Titilescu (Zorilor) nr. 28, sau la numerele de telefon 0258.810911, 0758.420545, 0748.692837, sau 0752.198517.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17502 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*