PMP Alba atrage tot mai mulți membri. „Traian Băsescu joacă un rol important în creșterea partidului.”

Mircea Trifu

pmp alba 01Prezență numeroasă în prezidiul din cadrul conferinței de presă susținute joi, 12 martie, la sediul Partidului Mișcarea Populară din Alba Iulia. Președintele PMP Alba, Clement Negruț, a fost înconjurat de doamne, respectiv de secretarul general PMP Alba, Gabriela Muntean, de președintele organizației de femei PMP, Angela Moldovan și de Dăscălița Petronela, președintele organizației de tineret PMP.

În cadrul conferinței, s-a vorbit despre organizarea partidului, despre conferințele județene ce urmează să aibă loc, dar și despre subiecte cu temă națională.

De asemenea, s-a precizat că numărul membrilor Partidului Mișcarea Populară, filiala Alba, este în creștere. În ultimele trei săptămâni, în partid s-au înscris peste 140 de membri. Se pare că un lucru căruia i se datorează această creștere este faptul că Traian Băsescu și-a arătat totala susținere și implicare în acest proiect politic. În acest moment, Traian Băsescu nu este membru PMP dar în cazul în care acesta va intra în partid, potrivit lui Negruț, nu este exclus să primească titlul de membru de onoare sau funcția de președinte de onoare.

PMP-ul continuă să atragă membri, chiar și pe fondul problemelor din justiție cu care se confruntă Elena Udrea.

În acest moment, organizația județeană Alba a Partidului Mișcarea Populară numără peste 1200 de membri. În ceea ce privește organizația de tineret, Petronela Dăscălița a precizat faptul că alegerile s-au amânat până după conferința județeană. Angela Moldovan, a declarat, de asemenea, că organizația de femei a PMP Alba are ca obiectiv imediat creșterea numărului de membri.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*