PLUS este în plin proces de formare în teritoriu

Regiunea Centru a fost printre primele regiuni în  care s-au format comunitățile și celelalte structuri funcționale, iar la sfârşitul săptămânii trecute a avut loc și prima întâlnire a reprezentaţilor regiunii. Evenimentul a fost organizat la Sibiu, într-un cadru restrâns. În inima României a ajuns Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, coordonatorii regionali şi o parte dintre membrii Birourilor Judeţene PLUS din regiune. Din Alba, alături de preşedintele Mihail David au participat Andreea Mitrofan-secretar general, Ciprian Nicolaş-responsabil recrutare, Nicoleta Binţinţan-responsabil campanii, Ioana Păcurar-responsabil organizare şi Alexandra Burz-coordonator judeţean Generaţia PLUS Alba.

„Noi nu avem nevoie să semnăm un pact cu PSD ca să spunem clar și răspicat că, în momentul în care vom ajunge la guvernare, nu vom tăia pensii și salarii, ci le vom susține, dar trebuie să le susținem din bani care sunt produși în România, nu din bani de împrumut, îndatorând generațiile care vin”, este mesajul ferm pe care liderul PLUS, Dacian Cioloș l-a transmis în cadrul conferinței de presă(link conferință de presă), la Sibiu.

În următoarea perioadă, PLUS se va concentra pe formarea și organizarea celorlalte comunități și regiuni din țară. În același timp, PLUS se pregătește de guvernare. La nivel local, în Alba, PLUS continuă să atragă noi membri, să formeze noi comunități și să își pregătească oamenii pentru câștigarea alegerilor locale.

Vino alături ne noi: https://www.ro.plus/adeziune. Avem nevoie de implicarea ta.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22884 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*