Plata impozitelor, taxelor și a altor obligații la bugetul municipiului Alba Iulia, puse în consultare publică

primaria alba iuliaMunicipiul Alba Iulia a inițiat consultarea publică în vederea emiterii hotărârii privind aprobarea procedurii de acordare a eșalonărilor la plata impozitelor, taxelor și a altor obligații la bugetul local al municipiului Alba Iulia, a eșalonărilor la plata majorarilor de întârziare de orice fel, cu excepția majorărilor de întârziere datorate pe perioada de eșalonare de contribuabilii persoane fizice și juridice precum și procedura de acordare a scutirii de la plata majorărilor de întârziere a persoanelor fizice.

Proiectul de hotărâre a fost afișat în data de 12 aprilie 2016 pe site-ul Primăriei municipiului Alba Iulia, la avizierul Primăriei municipiului Alba Iulia și la sediul Direcției Venituri a municipiului Alba Iulia. Dezbaterea publică asupra proiectului va avea loc în data de 25 mai 2016, ora 10.00, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Alba Iulia.

Propunerile, sugestile sau opiniile cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice pot fi depuse, în scris, la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia (camera 8) până în data de 20 mai 2016.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*