„Ping-pong” între Hava și PSD Alba. Edilul, “servește” de pe facebook. Social democrații la ”primire”, pe email

O postare a primarului Hava pe contul său de Facebook i-a stârnit pe consilierii locali ai PSD care i-au răspuns printr-un comunicat de presă. Răspunsul la răspus a sosit așa cum, de altfel, a sosit și răspunsul răspunsului la răsăpuns. Mai jos, comunicatul remis de PSD, marți după masa. AICI, mai multe despre întreaga dispută internautică dintre primar și cei de la PSD.

Domnule primar, ne bucurăm că v-am atras atenția cu ”Programul Nicolae Liviu Dragnea”, dumneavoastră fiind total dezinteresat de problemele elevilor și profesorilor de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia și permanent în deplasări exotice. PNDL este și a fost o realitate a guvernării PSD, care a dat românilor bani pentru investiții, nu le-a luat. Dumneavoastră, fiind învățat cu tăierile din regimul prietenului Băsescu, nu puteți înțelege ce înseamnă dezvoltare și vă doare zilnic acest handicap politic.

          Domnule Hava, crizele pe pagina de facebook nu vă fac bine, nu vă ajută să vă concentrați la discuțiile imaginare cu miniștrii PSD cu care vă lăudați zilnic. Până la urmă, ați devenit membru PSD?

          Pentru domnul Hava, faptul că primește bani de la Guvern, este un merit personal, așa cum este și municipiul pe care îl administrează ca pe propria feudă. Domnul Hava chiar crede că toți banii i se cuvin, în condițiile în care pe majoritatea proiectelor le scrie sau le implementează prost. A se vedea cum Mircea Hava lasă pe drumuri 650 de elevi de la Colegiul Economic pentru că repară o școală  în 2 ani și jumătate, fără să se gândească măcar unde îi mută pe copii. A se vedea cum lui Mircea Hava îi cad ”bibelourile” chinezești din Cetate, punând viața turiștilor în primejdie. A se vedea cum canalizările domnului Hava sunt atât de mici încât, la orice ploaie, orașul este sub apă. Pentru toate acestea, dar și multe altele, domnului Hava i se cuvin toți banii din lume!

          Domnule Hava, aveți curajul să vă asumați faptul că nu ați plătit o cărămidă de peste 20 de ani pentru Colegiul Economic și că i-ați lăsat  într-o clădire veche, dărăpănată, de mult timp apusă? Aveți curajul să recunoașteți că fără PNDL acei elevi nu aveau șansa la o educație de calitate și asta din cauza nepăsării dumneavoastră?

          Domnule Hava, nu știu ce fumați dumneavoastră ca să puteți #rezista la înot în hotelurile luxoase pe care le frecventați, dar la PSD Alba Iulia nu se săvârșesc infracțiuni. Dacă aveți ceva de declarat, declarați acolo unde vă place dumneavoastră să mergeți cu prietenii din Statul Paralel. 

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat Alba Iulia

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 27616 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*