Petru, spaima localnicilor din Lunca Ampoiței, încătușat de poliție. Are la activ infracțiuni de incendiere, tentativă de tâlhărie, amenințare și distrugere

retinut de politie

UPDATE: În cursul zilei de joi, judecătorii au decis să emită pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În data de 14 ianuarie 2015, orele 06.00, poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au fost sesizaţi de către un cetăţean din localitatea Lunca Ampoiţei, cu privire la faptul că în cursul nopţii precedente i-au fost incendiate nişte căpiţe, fiindu-i distruse circa 3.000 de kilograme de fân. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că incendiul a fost provocat de Petru G., de 36 de ani, din Lunca Ampoiţei care, în jurul orelor 5,30, fiind sub influenţa alcoolului, s-a deplasat în extravilanul localităţii, în locul numit „La deal” şi a dat foc furajelor. Prejudiciul a fost estimat la 2.000 de lei. Faţă de Petru G., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi, 15 ianuarie.2015 să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale. Petru G. mai este cercetat în alte dosare penale, pentru comiterea unor infracţiuni de tentativă de tâlhărie, ameninţare şi distrugere, anterior fiind reţinut de trei ori de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos şi ai Postului de Poliţie Meteş.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18661 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*