Peste 60 de polițiști fac percheziții la persoane suspectate pentru comiterea jafului de la benzinăria din Blaj, din noiembrie 2014

mascatiPeste 60 de poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Alba şi Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează, marți dimineața, 10 percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Activităţile vizează domiciliile a 10 persoane din localităţile Sovata, Chibed şi Sărăţeni, judeţul Mureş.

În cauza investigată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, există suspiciunea rezonabilă că în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2014, în jurul orei 1.50, patru dintre persoanele vizate, profitând de faptul că angajata unei staţii de carburanţi din Blaj a ieşit din incinta staţiei, au imobilizat-o şi au sustras dintr-un seif suma de 22.400 lei, bani proveniţi din încasări.

Citește și Jaf la o benzinărie din Blaj. Patru bărbați sunt căutați de poliție după ce au legat-o pe vânzătoare și au furat 22.400 de lei dintr-un seif

Marți, 27 ianuarie, urmează să fie puse în executare mandatele de aducere emise pe numele celor 4 persoane bănuite de comiterea faptelor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal şi pe numele altor 6 persoane care urmează să fie audiate în calitate de complici sau martori.

La această acţiune participă poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din I.P.J. Alba care sunt sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Serviciilor de Operaţiuni Speciale Alba şi Mureş.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22878 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*