Peste 220 de sancțiuni și amenzi de 23.000 de lei în urma acțiunii preventive „TISPOL Truck&Bus”, organizată de polițiștii din Alba

politie rutoeraÎn perioada de 5-11 octombrie, pe raza județului Alba, s-a desfășurat acțiunea TISPOL-TRUCK&BUS, pentru reducerea riscului rutier în transportul de mărfuri și persoane, la care au participat efective de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Alba şi poliţişti din cadrul birourilor şi compartimentelor rutiere şi ordine publică.

În ceea ce priveşte transportatorii de marfă au fost aplicate 180 sancţiuni contravenţionale, din care 26 pentru viteză, 56 pentru neportul centurii de siguranţă, 10 pentru lipsă documente, 6 lipsă inspecţie tehnic periodică, restul constituind alte abateri de la normele legale. Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere şi retrase 8 certificate de înmatriculare. Valoare sancțiunilor aplicate este de 18.900 lei.

Pe linia transportatorilor de persoane au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale, din care 9 pentru viteză, 10 neportul centurii de siguranţă, 5 lipsă documente, restul fiind alte abateri. De asemenea a fost reţinut în vederea suspendării 1 permis de conducere şi retras 1 certificat de înmatriculare. Valoarea sancțiunilor este de 4.305 lei.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22030 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*