Peste 200 de șoferi, sancționați într-o singură zi de polițiștii din Alba. Majoritatea au condus cu viteză iar alții au fost băuți la volan

actiune politie 1Acţiunile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru creşterea siguranţei circulaţie pe drumurile publice, au continuat. 213 conducători auto au fost sancţionaţi, într-o singură zi, pentru că au depăşit limita legală de viteză. 7 şoferi au rămas fără permis, doi dintre ei fiind depistaţi conducând sub influenţa alcoolului. Poliţia recomandă prudenţă în trafic şi respectarea tuturor regulilor privind circulaţia pe drumurile publice!

La data de 18 mai 2016, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfășurat o acţiune ce a avut drept scop creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi depistarea şi sancționarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, în special a celor referitoare la viteza de circulaţie. Cu ocazia acestei acţiuni, au fost depistaţi 213 şoferi care au circulat cu viteză peste limita legală. Alţi 60 de conducători auto au fost amendaţi pentru încălcarea altor norme rutiere, iar faţă de 7 a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere ( 3 pentru depăşire, 2 pentru alcool şi 2 pentru alte abateri).

Au fost retrase 4 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 68.250 lei. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România. 

Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare. În condiţiile unui trafic rutier aglomerat, evitaţi efectuarea depăşirilor! 

Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20630 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*