Peste 100 de membri ai PRO România au discutat pe marginea dezvoltării filialei județene Alba. La eveniment a fost prezent și deputatul Daniel Constantin

Peste 100 de reprezentanți ai partidului PRO România, în frunte cu coordonatorul filialei județene, Horațiu Florea, s-au întâlnit, joi, 7 februarie 2019, la Alba Iulia, în prezența deputatului Daniel Constantin, în cadrul unei dezbateri care a vizat strategia de dezvoltare a structurii organizatorice locale. Anterior acestui eveniment, președintele fondator şi prim vicepreşedinte al partidului PRO România, Daniel Constanin, a susținut și o conferință de presă în care a vorbit pe marginea câtorva aspecte legate de actuala situație politică din România. „Vizita domnului deputat Daniel Constantin a constituit un prilej de lansare publică a organizatiei noastre. Multumim atât presei din Alba Iulia pentru interesul acordat, cât și celor peste 100 de colegi din judetul Alba care au participat la dezbaterea noastră privind strategia de dezvoltare a structurii organizatorice.”, a precizat Horațiu Florea, coordonatorul filialei județene a PRO România.

„În primul rând așteptăm alături de noi oameni care vor să contribuie la schimbarea actualei clase politice, toxică, după cum s-a dovedit, pentru cetățenii României. Vrem să facem echipă cu toți cei care se regăsesc în valorile comunității noastre: spirit civic, colegialitate, performanță, implicare și respect reciproc. Site-ul nostru vă stă la dispoziție pentru înscrieri și mai multe informații, la adresa www.proromania.eu. De asemenea, dacă doriți o abordare directă vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook ProRomâniaAlba.”, a mai adăugat Florea.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*