PES activists România a primit aprecieri din partea liderilor Partidului Socialiştilor Europeni

pesPES activists România, structura militanţilor Partidului Socialiştilor Europeni, compusă de membrii şi simpatizanţi PSD interesaţi de politica europeană, a primit recent aprecierile liderilor Partidului Socialiştilor Europeni şi ale actualului preşedinte al Parlamentului European, Martin Schulz.

Prezenţi la Forumul PES activists for Martin Schulz dedicat alegerilor europarlamentare ce a avut loc la Paris în perioada 6-8 decembrie, cei peste 20 de activişti PES din România au fost lăudaţi pentru eforturile lor de promovare a social democraţiei europene şi dezbaterii pe teme europene în Europa. Prezent la eveniment, candidatul PES pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, Martin Schulz, a subliniat contribuţia organizaţiei din România, exprimându-şi intenţia de a susţine şi de a participa la următoarele acţiuni organizate de structura românească a PES activists.

Judeţul Alba a fost reprezentat la forum de Cristea Bogdan coordonatorul PES activists ZONA CENTRU si Medrea Bogdan Presedinte TSD Alba. La eveniment au participat peste 300 de participanţi din toată Europa, iar printre invitaţi s-au mai numărat europarlamentarul Zita Gurmai, Ministrul pentru Afaceri Europene francez Bernard Cazeneuve, secretarul general al PS francez, Harlem Desir şi directorul general al FEPS, Ernst Stetter.

In prezent în România există peste 6000 de membri PES activists în toată ţara şi organizaţia se mândreşte cu o medie de 3 evenimente pe lună şi aproximativ 300 de acţiuni organizate de la înfiinţarea sa în 2007. Organizaţia PES activists România este recunoscută de statutul PSD şi de mai multe acorduri europene între partidele de stânga care îi conferă responsabilitatea dezvoltării dezbaterii pe teme europene şi colaborării cu partidele şi militanţii de stânga din Europa.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21549 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*