Pericol public la Blaj: Un tânăr certat cu legea a ajuns după gratii iar de aici sub control judiciar

Poliţiştii din Blaj l-au reţinut pe un tânăr care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au constatat că tânărul mai era cercetat, într-un dosar penal, pentru acelaşi fel de fapte, comise în luna octombrie 2017.

La data de 11 ianuarie 2018, poliţiştii rutieri din Blaj au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 20 de ani, din comuna Sâncel, care, în seara zilei de 10 ianuarie 2018, în jurul orei 23.30, a fost depistat, pe raza municipiului Blaj, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul mai este cercetat într-un dosar penal, după ce a fost depistat în luna octombrie 2017, conducând un autoturism prin Blaj, sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere.

La data de 12 ianuarie 2018, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23254 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*