Pereș: E din nou momentul… USD! O ciorbă reîncălzită – același efect!

alexandru peresPSD, partidul aflat într-o veșnică încercare de a păcăli sistemul, a făcut o nouă alianță… în alianță. Pe principiul „Adio, dar rămân cu tine!”, Victor-Viorel Ponta a dat o explicație pentru care ar merita o diplomă specială pentru argumentare și premiul de excelență în combinații de doi, luate câte trei: noua alianță în alianță se numește USD și are trei dintre cele patru partide ale USL, plus două dintre cele trei litere ale USL. Extraordinară inițiativă, incredibilă putere de convingere și lipsă totală de simț al penibilului!

De o originalitate debordantă, PSD, UNPR și PC și-au ales cel mai bun nume pentru alianță: USD –denumirea consacrată și oficială a monedei americane- aș putea spune, o alianță care, ironic, a fost formata de minți „luminate” care vor să ne ducă însă nu spre SUA, ci spre Moscova! Nu spre dolar, ci spre rublă! Sau poate domnul Ponta a vrut, tot cu vreun scop meschin, reînvierea numelui USD – Uniunii Social Democrate de acum aproape 20 de ani, când, în 1995, PD (actualul PDL) a făcut o alianță electorală cu PSDR (actualul PSD) pentru alegerile din 1996. Lipsă de inspirație sau obișnuința de a plagia… nimic nou în peisajul politic cu care PSD ne-a obișnuit! De un asemenea furt ar fi fost capabil doar PSD-ul, pe al cărui lider nu îl impresionează deloc etica și care nu știe prea multe despre onoare și corectitudine! Un lider care fuge din țară când înalții reprezentanții ai administrației SUA ne vizitează, un lider care postează pe conturile de socializare fotografii cu Viktor Ianukovici (cel care își măcelărește propriul popor în Ucraina) și care se lingușește pe lângă Vladimir Putin, președintele Rusiei. Acesta este Victor Ponta, un tânăr machiavelic, iubitor al sintagmei „scopul scuză mijloacele!”

Noul USD este clona alianței de acum 20 de ani, o clonă care are și un nume extrem de asemănător cu numele alianței USL – un nume menit să inducă alegătorul în eroare, să fure voturile populației care nu mai înțelege cine e USL și cine e USD, o alianță cu un logo îndoielnic și cu un lider care nu se dă în lături de la înșelăciuni sau falsuri grosolane.

Mai mult, ca și cum USD nu ne-ar fi băgat suficient în ceață, aflăm că această siglă  era înregistrată la OSIM de către Ion Cioabă Mihuțescu, vărul lui Cioabă, autointitulatului rege al romilor și vicepreședinte al PSD Sibiu. Este, prin urmare, posibil ca această alianță să fi fost de mult gândită și abia acum scoasă la lumină, pentru a-i strânge de gât pe liberali și pe Crin Antenescu și pentru a crea confuzie în rândul populației, la alegeri.

Curat-murdar, noul USD e exact ceea ce PSD poate – minciună, înșelătorie, clonare de identitate!

Senator PDL de Alba,

Alexandru Pereş

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18661 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*