Percheziție a poliției la domiciliul unui bărbat din Aiud

Un bărbat din Aiud este cercetat penal după ce ar fi sustras elemente de semnalizare şi indicatoare rutiere de pe şantierul autostrăzii. Pentru documentarea activităţii infracționale, la domiciliul bărbatului a fost făcută o percheziţie, iar o parte din bunurile sustrase au fost recuperate.

La data de 1 februarie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificate pe un bărbat de 39 de ani, din municipiul Aiud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de elemente de semnalizare de pe şantierul autostrăzii, în zona localităţii Gîmbaş, faptă reclamată poliţiei în 30 iunie 2017. Se pare că, în noaptea de 29 spre 30 iunie 2017, bărbatul ar fi sustras balize de semnalizare şi indicatoare rutiere, în valoare totală de 5.000 de lei.

Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, ocazie cu care au identificat o parte din bunurile sustrase precum şi mai multe obiecte cu conţinut pirotehnic (pocnitori).

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22950 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*