Pensiunea „La Mesteceni”, locul ideal pentru săptămâna „Școala Altfel”. Activități diverse, creative și stimulative pentru elevii dornici de experiențe noi

scoala altfel 2Pentru a veni în întâmpinarea activităților care se organizează în cadrul săptămânii „Școala Altfel”, sub deviza „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, cei interesați au la dispoziție mai multe variante de activități care se pot desfășura în cadrul Școlii Britanice de Călărie a Centrului de Echitație „La Mesteceni Country Club”.

Puteți opta pentru una sau mai multe dintre următoarele activități:

Plimbare călare în manej sau pe dealurile împădurite din zonă. Plimbarea se face asistată de personal de specialitate. În preț sunt incluse vizitarea micro-fermei care include îngrijirea animalelor și protejarea mediului inconjurator

Prezentarea și plantarea ierburilor aromate din grădina pensiunii și a legumelor din sera proprie (toate în funcție de perioada aleasă și de starea vremii)

scoala altfelOpțional se pot organiza și alte activități atractive:

Căutătorii de comori, acțiune organizată în natură, într-un spațiu generos din totalul de 4 hectare pe care îl deține locația, desfășurata între grupe concurente. La final, fiecare participant va primi câte un premiu din comoară.

Ghiciți personajul – fiecare copil trebuie să imite o personalitate

Workshop-uri tematice, satisfacând, astfel, nevoia de diversitate pe care copiii o resimt întotdeauna. Ei vor avea ocazia să picteze, să se întreacă în confecționarea de diverse obiecte handmade din piele naturală, să scrie povești inspirate de natura înconjurătoare. Toate întâlnirile se încheie cu o poveste sau cu o sesiune de cântecele și cu… o salată sănătoasă de fructe proaspete.

Orice sugestie venită din partea cadrelor didactice privind organizarea altor activități este binevenită. Detalii suplimentare puteți obține la Pensiunea „La Mesteceni”, situată în Răhău, lângă Sebeș, pe strada Principală, numărul 1, la numărul de telefon 0744.179.916, la mailul office@mesteceni.ro sau pe site-ul www.mesteceni.ro

La Mesteceni Country Club – „Comunicare, respect, răbdare, prietenie, înţelegere. O legătură pe cât de simplă, pe atât de puternică. Cea dintre un cal şi un copil care se va bucura să treacă de la căluțul de lemn din copilarie la căluțul adevărat.”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19272 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*