Pe surse: Gabriel Lupea ar putea deveni copreședinte TNL Alba în urma demisiei lui Radu Cristian

gabriel lupeaPotrivit unor surse, ca urmare a demisiei din partid a lui Radu Cristian, cel care va ocupa funcția de copreședinte al TNL Alba, va fi Gabriel Lupea. Cel mai probabil, acest lucru se va stabili în urma ședinței Consiliului Național al PNL. În prezent, Lupea ocupă funcția de copreședinte al TNL Alba Iulia.

Vă reamintim faptul că Radu Cristian împreună cu mai mulți tineri au demisionat din Partidul Național Liberal. Despre acest lucru puteți citi mai multe AICI.

Gabriel Lupea este născut în 19 aprilie 1986, la Alba Iulia. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, mai apoi cursurile de masterat ale Facultăţii de Drept „Simion Bărnuţiu” din Sibiu. A urmat și diferite cursuri de perfecţionare. Gabriel Lupea are 6 ani de experienţa profesională, începând ca şi jurist în cadrul unei societăţi de asigurări din localitate, mai apoi consilier, iar actualmente lucreză ca şi consilier de formare profesională. Ca şi experienţă politică, Gabriel Lupea a fost vicepreşedintele organizaţiei de tineret a PNL Alba Iulia, urmând mai apoi să ocupe funcția de președinte al TNL Alba Iulia timp de trei ani, iar de aproximativ un an de zile este copreşedinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Naţional Liberal Alba Iulia.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*