Paul Voicu a fost numit președinte interimar al PNL Alba Iulia. Funcția de prim-vicepreședinte i-a revenit lui Gabriel Pleșa

paul voicuPaul Voicu este noul președinte al filialei municipale a PNL Alba Iulia iar Gabriel Pleșa ocupă funcția de prim-vicepreședinte coordonator al aceleași filiale, potrivit lui Marius Hațegan, secretarul general al organizației județene a PNL Alba.

Funcția de președinte al filialei din Alba Iulia rămăsese vacantă de la jumătatea lunii iulie, atunci când Florin Roman declara, pe facebook, că ”am luat azi decizia de a demisiona din funcția de președinte al PNL Alba Iulia, din motive personale. A fost o perioada plină de satisfacții politice, de rezultate bune, de frământări si greutăți! Mulțumesc celor care mi-au acordat încredere si sper ca nu i-am dezamăgit cât timp am fost in fruntea lor! Nu a fost o decizie ușoară! Nu voi pleca din PNL, ca sa pun capăt oricărei speculații, ci voi ajuta atât cât pot! Mult succes liberalilor albaiulieni in continuare!”

La puțin timp de la această declarație, Roman a fost numit, ca interimar, în fruntea organizației județene a PNL Hunedoara.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17752 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*