Partidul Nostru și-a lansat în mod oficial pagina de internet. Fondatorul formațiunii este deputatul de Alba, Cornel George Comșa

comsa„Astăzi, 25 martie, la un an de la momentul în care am devenit deputat independent, lansăm site-ul Partidului Nostru. Este un început, vă invităm să ne fiți alături în construcția curajoasă pe carte o inițiem. Vă mulțumesc și ne vedem pe pagina de internet www.partidul-nostru.ro, a precizat deputatul de Alba, Cornel George Comșa, într-un comunicat remis presei, în cursul zilei de miercuri. „Noi, cei ce punem bazele Partidului Nostru, suntem cetateni responsabili care ne-am nascut in anii ‘70, ‘80 si ‘90 ai secolului trecut, am copilarit in comunism, am fost martorii simulacrului de revolutie si ai iluziei democratice servite timp de un sfert de secol drept “tranzitie”. Noi, fondatorii Partidului Nostru, am hotarat, pentru romani si Romania, pentru destinul nostru democratic, sa punem capat modului in care se face politica si administratie in tara noastra, am decis sa actionam politic pentru democratie, cetatean si Stat. Opțiunea politică pe care o asumăm și susținem privește sistemul de valori democratice care au în centrul lor cetățeanul, cu drepturile și libertățile sale, capabil să se afirme prin însușirile, competentele și eforturile sale într-o lume concurențială, bazată pe egalitatea de șanse, justiție socială, drepturi și libertăți ale omului, solidaritate și responsabilitate.” se arată pe pagina de internet a Partidului Nostru. Tot pe site-ul PN, se face referire și la programul acestei construcții politice „Noi, fondatorii Partidului Nostru, incercam prin programul politic sa definim o noua abordare doctrinara, care se refera inainte de toate la cetatean si nu la principiile rigide dupa care s-ar putea conduce sau organiza o societate. Renasterea europeana, dupa Evul Mediu intunecat, a pus omul in mijlocul tuturor lucrurilor, ca masura a tuturor lucrurilor. Uniunea Europeana, dupa doua Razboaie Mondiale devastatoare pentru continentul nostru, a pus cetateanul in centrul preocuparilor sale si a incapsulat „unitatea in diversitate” tocmai pentru a raspunde nevoilor cetateanului european. Pentru Partidul Nostru, Cetateanul Roman este centrul preocuparilor noastre, este Alpha si Omega actiunii noastre publice si politice, este elementul care confera echilibru, justete, pragmatism si sens existentei noastre ca partid. Partidul Nostru este un partid de centru. Unde “centrul” este Cetateanul Roman.”

partidul nostruRepere Cornel George Comsa, fondator al Partidului Nostru.

S-a nascut pe 5 mai 1977 la Alba Iulia, oras in care a pus si bazele educatiei sale.

Absolvent al sectiei de Istorie-stiinte sociale (generatia 1991-1995) a Colegiului National “Horea Closca si Crisan” din orasul natal, si-a continuat studiile la Cluj-Napoca.

In 1999 a absolvit Facultatea de Studii Europene – sectia Stiinte politice – din cadrul Universitatii Babes-Bolyai. Lucrarea sa de diploma “Ideea europeana in spatiul romanesc, secolele XVII-XIX” a fost coordonata de regretatul Profesor Dr. Pompiliu Teodor, membru al Academiei Romane.

La terminarea facultatii s-a mutat la Bucuresti unde a inceput sa lucreze din luna octombrie 1999 ca expert parlamentar.

In anul 2000 a inceput un masterat in Relatii Internationale si Integrare Europeana la “Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative”. A incheiat masteratul cu disertatia “Secolul Americii”, coordonata de profesorul Vasile Secares.

Timp de un an a fost incadrat ca Preparator universitar pentru disciplina “Teoria Relatiilor Internationale”, predata masteranzilor scolii de stiinte politice.

Intre 2002 si 2006 a fost consilierul Altetei Sale Principelui Radu, membru al Familiei Regale Romane si Reprezentant Special al Guvernului. Servind Familia Regala romana, a avut sansa de a-l consilia direct pe Majestatea Sa Regele Mihai, pe care il considera cel mai mare roman in viata.

Cele douasprezece intalniri cu sefi de stat, numeroasele intalniri cu Prim-ministri, ministri, membri ai Caselor Regale din intreaga lume, lideri economici, CEO de corporatii multinationale, precum si vizitele oficiale sau de lucru in peste 55 de tari, au fost baza de experienta necesara infiintarii propriei sale companii.

In decembrie 2006 a infiintat o companie specializata in servicii de consultanta politica si de imagine, PR si Public Affairs. Firma a activat intre anii 2006 si 2012, avand clienti politici precum Sorin Oprescu (Primarul General al Capitalei), Crin Antonescu (Presedintele Partidului National Liberal) sau Dinu Patriciu (Top Forbes Romania). Companii de consulanta din SUA si Marea Britanie, alte corporatii de prima marime din Israel, Singapore sau Uniunea Europeana s-au numarat intre partenerii sau clientii firmei sale.

In 2011 incepe o perioada de consiliere pro-bono pentru Dan Diaconescu, fondatorul PP-DD, sprijinind constructia nationala a partidului fara a fi membru. In luna martie 2012 accepta propunerea de a prelua Organizatia Judeteana a PP-DD Alba. In decembrie 2012 devine deputat in Parlamentul Romaniei.

La data de 25 martie 2014 paraseste Grupul Parlamentar al PP-DD si devine deputat independent. Decizia este motivata de modul defectuos in care era condus partidul si Grupul Parlamentar si de restrictiile de exprimare politica aplicate deputatilor de catre conducerea PP-DD.

Pe 10 aprilie 2014 inregistreaza marca verbala “Partidul Nostru” la OSIM, facand astfel primul pas in conturarea identitatii PN. In vara si toamna anului 2014, impreuna cu un grup de initiativa incepe lucrul la programul si statutul partidului, precum si la identitatea vizuala.

In februarie 2015 finalizeaza programul si statutul Partidului Nostru si inregistreaza marca vizuala PN la OSIM. La data de 25 martie 2015 lanseaza www.partidul-nostru.ro.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19556 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*