Partenerii greci în vizită de monitorizare a proiectului Fem.RRom

Atelierele de ocupare One-stop din cadrul proiectului Fem.RRom –” Îmbunătăţirea accesului femeilor de etnie romă pe piaţa muncii şi sprijinirea economiei sociale: promovarea şi dezvoltarea unor servicii integrate prin crearea unor cooperative pentru femei, asigurarea accesului la educaţie formală şi dezvoltarea unor servicii de ocupare specializate şi personalizate” sunt vizitate în perioada 23 iulie – 27 iulie 2012 de către partenerii greci.

Echipa de monitorizare alcătuită din trei membrii – doi reprezentanți ai organizației K.D.E.D.A.M. (Grecia) și un reprezentant al societății Bolt International Consulting din Grecia – verifică modul în care activitatea de organizare – derulare a cursurilor de formare, precum și de consiliere desfășurate în cadrul proiectului au fost susținute pentru a sprijini îmbunătățirea implementării proiectului. Atelierul One-stop din Alba Iulia este primul centru al proiectului Fem.RRom a cărei activitate este monitorizată în perioada 23 – 24 iulie 2012. Monitorizarea partenerilor greci este axată pe modul în care s-au desfășurat cursurile de Florar – decorator și Lucrător în pensiune turistică destinate femeilor de etnie romă. Rolul acestei monitorizări este de a identifica dificultățile apărute în derularea activității de formare profesională și a soluțiilor necesare îmbunătățirii acestui proces.

În perioada 25 – 26 iulie 2012 echipa de monitorizare se va afla în celelelte două Ateliere de ocupare One-Stop, în centrele zonale de la Oradea, jud. Bihor, și Târgu Jiu, județul Gorj. Rezultatele acestei vizite de monitorizare vor fi cuprinse în Raportul de Monitorizare Numărul 2 care va fi publicat după finalizarea evaluării de către partenerii internaționali ai acestui proiect. Aceasta este cea de a doua vizită de monitorizare a proiectului, prima vizită derulându-se în cursul lunii martie 2012. Proiectul Fem.RRom –”Îmbunătăţirea accesului femeilor de etnie romă pe piaţa muncii şi sprijinirea economiei sociale: promovarea şi dezvoltarea unor servicii integrate prin crearea unor cooperative pentru femei, asigurarea accesului la educaţie formală şi dezvoltarea unor servicii de ocupare specializate şi personalizate” este implementat de Asociația Pakiv România în calitatea de partener al Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

 самостоятельная раскрутка сайта продвижениепрограмма для взлома wi fi сетей

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19063 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

 1. Eu merg la vot! Ție îți este frică!?!
  Ai copii? Ai nepoți? Te ai pe tine!?!
  “Deșteaptă-te române”

  Vineri, 27 iulie, ora 17, indiferent unde te vei afla strigă, cântă:
  “Deșteaptă-te române”
  Nu uita, în 29 iulie ai: « Deșteaptă-te române »
  Dumidalba, Dumitru Radu Cormoș

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*