A “păpat” banii de mâncare la păcănele și a fugit de acasă. Un puști din Alba a fost găsit după ce a fost căutat de zeci de polițiști, jandarmi și voluntari

Un minor din Bistra a fost găsit, sâmbătă seara, după ce fusese dat dispărut de la domiciliu. În căutarea lui au plecat 27 de polițiști din IPJ, 6 jandarmi, doi polițiști locali, 4 pompieri și doi voluntari. Copilul se ascunsese în clădirea dezafectată a unei grădinițe din comună și nu a fost victima vreunei infracțiuni, în toată peerioada în care a lipsit de acasă.

Se pare că problemele copilului au apărut după ce a primit de la părinți niște bani cu care să cumpere de mâncare. I-a “păpat” însă la păcănele, ar fi vizitat și niște baruri din Câmpeni, după care s-ar fi speriat de ceea ce a făcut și a decis să nu mai meargă acasă. A fost predat familiei căreia va trebui să îi explice cele întâmplate.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii din Alba caută un minor care a plecat de la domiciliul său și nu au mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. La data de 13  septembrie 2019, în jurul orei 23,30, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată de către o femeie din Bistra, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiul său, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorului BALEA DĂNUȚ IOAN sunt următoarele:

înălțime 1,65 m,

greutate 45 de kg,

păr negru, tuns scurt,

ochi căprui,

constituție astenică;

La data plecării, acesta purta blugi albaștri, cămașă albă, bluză roșie și geacă neagră. Polițiștii au demarat activitățile de căutare, în vederea depistării minorului, iar acesta a fost dat în urmărire, la nivel național. Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*