Pacienții de scleroză multiplă din cadrul Asociației SM SPEROMAX Alba vor beneficia încă un an de servicii de informare și consiliere

sigla speromaxÎn ședința de Consiliul Local din data de 28 aprilie 2015, a fost aprobată continuarea finanțării Centrului de Informare și Consiliere în Scleroză Multiplă al Asociației SM SPEROMAX Alba.

În cadrul Asociației SM SPEROMAX Alba, din anul 2013 funcționează Centrul de Informare și Consiliere în Scleroză Multiplă, iar din luna mai a anului 2014 s-a obținut și o finanțare din partea Primăriei Municipiului Alba Iulia și Consiliului Local Alba Iulia pentru susținerea serviciilor acordate persoanelor afectate de scleroză multiplă. Finanțarea a fost acordată inițial pe durata a 12 luni (mai 2014 – aprilie 2015), ca apoi să se obțină o continuare a acesteia pentru încă 12 luni, până în aprilie 2016.

Prin intermediul acestui parteneriat semnat între Asociația SM SPEROMAX Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia și Consiliul Local Alba Iulia prin Direcția de Asistență Socială Alba Iulia sunt asigurate servicii de consiliere psihologică, servicii de informare și consiliere socială, sprijin în activitățile zilnice pentru pacienții cu scleroză multiplă și aparținătorii acestora. De asemenea vor fi asigurate și pachete cu materiale igienico-sanitare, vitamine și suplimente nutritive pentru ameliorarea simptomelor specifice sclerozei multiple.

Despre Redacția ProAlba 30258 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*