Ovidiu Jidveian și-a dat, oficial, demisia din Consiliul Local al municipiului Alba Iulia. Acest lucru a venit după plecarea sa la ALDE

ovidiu jidveianOvidiu Jidveian, fostul președinte al PSD Alba Iulia și-a dat, oficial, demisia din consiliul local, după ce în urmă cu puțin timp a părăsit partidul social democrat și a trecut la ALDE.

„În momentul în care îți dai demisia din partid este un lucru principial, normal și firesc să-ți dai demisia și din consiliul local. Asta am simțit eu și am ținut să vin în fața dumneavoastră să vă mulțumesc de colaborare, să vă doresc succes în continuare și doamne ajută să fie bine și pe viitor.”, a spus Jidveian în momentul înaintării demisiei.

Potrivit legii, încetarea de drept a mandatului de ales local înainte de expirarea datei normale a mandatului, are loc printre alte cazuri şi prin pierderea calităţii de membru al partidului politic, sau organizaţiei minorităţilor naţionale, pe a cărei listă a fost ales.

În aceeași situație s-a aflat și Ioan Bogățan, fost membru al PDL, actualul PNL, timp de 16 ani. Mia multe despre Ioan Bogățan și momentul demisiei acestuia, găsiți AICI.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22643 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*