Organizația PSD Alba a votat susținerea lui Victor Negrescu pentru candidatura la funcția de europarlamentar

Comitetul Executiv al organizației PSD Alba a votat, cu unanimitate de voturi, susținerea domnului Victor Negrescu, pentru candidatura la funcția de membru al Parlamentului European.

„Victor Negrescu este unul dintre liderii importanți ai Partidului Social Democrat și un coleg implicat și devotat al organizației de Alba. Pregătirea și experiența sa în calitate de fost ministru al afacerilor europene și de europarlamentar îl recomandă pentru această candidatură. În toate demnitățile pe care le-a ocupat a pus mereu în prim-plan județul Alba și ne putem baza pe capacitatea sa de a apăra imaginea județului și a României în viitorul Parlament European.” a declarat președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu.

„Le mulțumesc colegilor pentru sprijin. Aș fi onorat să pot reprezenta județul Alba, regiunea Centru și în general pro-europenii de stânga în viitorul Parlament European. Partidul Social Democrat are toate șansele să câștige viitoarele alegeri pentru Parlamentul European având o echipă puternică, bine pregătită, care poate reprezenta cum trebuie interesele României. Sunt convins că echipa noastră din Alba, sub coordonarea domnului deputat Ioan Dîrzu, va obține un scor foarte bun în județ la alegerile europarlamentare. Reprezentarea pe listă va depinde de decizia finală a colegilor noștri din conducerea națională a PSD. În cei aproape trei ani de mandat în Parlamentul European am promovat activ România, și în mod special Transilvania și zona de Vest a României, la nivel european, am militat pentru aderarea României la Schengen, am fost europarlamentarul care a generat cele mai multe proiecte pilot, în valoare de aproape 60 de milioane, și m-am bucurat de respectul colegilor obținând Premiul de Europarlamentarul Anului pe agenda digitală. În calitate de ministru am creat formatul de dialog al miniștrilor de afaceri europene cu Franța și Germania, am finalizat pregătirile privind Președinția României la Consiliul UE și am adus dezbaterea pe temele europene și evenimentele președinției peste tot în țară. Prioritatea mea este să folosesc toată experiența mea pentru a ajuta la creșterea influenței și profilului României la nivelul Uniunii Europene.” a declarat Victor Negrescu.

Birou de presă PSD ALBA

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21849 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*