Orasul Ocna Mureș are viitor! Ion Daniel Jinaru vine la Primarie !

Mircea Trifu
Domnul Ion Daniel Jinaru, presedintele Organizatiei PSD Ocna Mures si-a anuntat intentia de a deveni Primarul Orasului Ocna Mures, iar motivele pentru care face acest pas, de a intra intr-o lupta politica ce pare inegala , sunt multe. ”Vreau sa fac din Primaria Ocna Mures un loc in care nimeni sa nu se simta strain, sa gaseasca in autoritatile locale un sprijin real, nu un loc in care oamenii sunt tratati ca si cand ar fi niste argati. Vreau sa ajut oamenii sa redescopere Orasul si motivele pentru a zambi, indiferent de categoriile sociale din care fac parte. Vreau sa aduc transparenta totala in Primarie, sa nu mai existe tot felul de parteneriate ascunse, sa nu se mai poata face tot felul de aranjamente subterane si autoritatea locala sa devina una a cetatenilor, nu prinsa intr-un cerc de interese stramt. ”Primaria trebuie sa fie prietenoasa cu oamenii, administratia sa fie deschisa, Consiliul Local sa decida transparent doar in interesul oamenilor ”, este anuntul prin care Ion Daniel Jinaru si-a facut cunoscuta intentia de a schimba, ca primar, orasul Ocna Mures.
Ion Daniel Jinaru are aproape 40 de ani si, de cand este in Ocna Mures, s-a indragostit de aceste locuri. ”Imi place,  acest oras, cred ca are viitor, dar trebuie sa il facem unul primitor pentru noi, pentru viitorul copiilor nostril . Iar pentru asta, trebuie sa fie o administratie competenta, incoruptibila si orientata catre cetateni. Fiecare om conteaza, iar fericirea tuturor este fericirea fiecaruia”, este ideea dupa care se ghideaza Ion Daniel Jinaru pentru viitoarea administratie publica locala a orasului Ocna Mures.
Iar pentru asta, Ion Daniel Jinaru și partidul pe care il reprezinta, PSD Ocna Mures, are si solutii viabile:
– locuri de munca pentru oameni
– turism și finalizarea proiectulor pentru relansarea turismului
– redeschiderea spitalului din Ocna Mureș si necesitatea de a oferi conditii pentru incurajarea Medicilor si cadrelor medicale necesare, sa se stabilească aici.
– deschiderea uneia sau mai multor platforme industriale pentru atragerea investitorilor, prin oferte serioase și incurajarea Mediului de afaceri.
– Refacerea si regandirea strategiei locale pentru gestionarea deșeurilor și apei de uz casnic in conditii cat mai avantajoase pentru locuitorii orasului Ocna Mures.
– avem un proiect unic si special pentru tineri, mai ales ca implicare politica,prin care vreau sa ii aduc în fruntea Consiliului Local in urmatorul mandate al Consiliului Local Ocna Mures.
– transaparentizarea deciziilor luate la nivel local, retehnologizarea și implementarea unei interfețe IT prietenoase cu oamenii in administratia publica locala.
– vreau sa investim substantila în educație, in programe educationale noi atat la nivel de elevi cat si la nivel de cadre didactice, căci educația este viitorul nostru, al tuturor.
– Ocna Mureș are istorie si obiective istorice exceptionale, are coltura si oameni de coltura cu mare potential, are  salina și lacurile saline in preajma, are forme de relief prielnice , are raul Muresu  iar asta înseamnă  turism pentru întreaga lume.
”Am foarte mare incredere in oamenii din Orasul Ocna Mures! Cred ca vor da sansa acestor proiecte , vor da sansa orasului sa creasca rapid, vor da sansa echipei mele de  tineri sa intre in administratia publica locala pentru a o reivigora si reforma ! ”
Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22575 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*