Oportunitate: Dorești să mergi în Danemarca și să muncești în agricultură?

Mircea Trifu

agriculturaAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba a anunțat printr-un comunicat ca website- ul oficial danez, www.seasonalwork.dk, este activ pentru persoanele interesate de munca sezonieră în agricultură în Danemarca. Mai jos puteși citi comunicatul AJOFM Alba:

„Informăm persoanele interesate de munca sezonieră în agricultură în Danemarca, că website- ul oficial danez dedicat acetui sector, www.seasonalwork.dk, este din nou activ.

Doritorii se pot înregistra şi îşi pot crea CV- ul on line, în limba engleză, în acelaşi mod ca şi în anii trecuţi. Cei care au deja un cont creat trebuie să îşi reactualizeze datele.

Chiar dacă în prezent NU avem oferte în sectorul agricol din Danemarca şi nici nu se mai organizează selecţii pentru munca sezonieră pentru această ţară, consilierii EURES danezi au solicitat să informăm persoanele interesate despre aceasta posibilitate. Se poate întampla ca în timpul sezonului de recoltare unii angajatori sa aibă nevoie de personal suplimentar şi atunci consilierii danezi vor consulta baza de date cu CV- uri de pe website-ul www.seasonalwork.dk.”

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22545 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*