Olandezul acuzat că și-a violat nepotul, arestat preventiv. Imagini cu predicatorul penticostal în „acțiune”

Derk de Jong, olandezul de 77 de ani acuzat că și-ar fi violat nepoțelul de numai 5 anișori, a fost arestat preventiv, miercuri, 16 mai 2018, la Judecătoria din Aiud. Decizia poate fi contestată la Tribunalul Alba.

Olandezul locuiește de câțiva ani la Ocna Mureș și, spun localnicii, ar fi ținut  predici inclusiv într-o biserică de pocăiți din Stâna de Mureș. De altfel, a fost protagonistul unor astfel de acțiuni și în străinătate. Pe internet, există filmări cu pastorul în plină „acțiune”. Iată o mostră (textul continuă după materialul video):

Acuzațiile care i se aduc olandezului sunt extrem de grave.Iată ce spune poliția:

„La data de 15 mai 2018, poliţiştii din Ocna Mureş au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 77 de ani, cetăţean olandez (foto stânga, bărbatul cu pantaloni albi)cu rezidenţă în România. Se pare că acesta l-ar fi violat pe nepotul să, în vârstă de 5 ani, aflat în România de circa două săptămâni, în vacanţă.Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa din Ocna Mureş a cetăţeanului olandez, în urma căreia au ridicat un calculator şi mai multe mijloace de stocare.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22949 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*