Ofertă Șoc la Ambient Alba Iulia în weekend-ul 25-26 mai

ambientCu ocazia deschiderii a două noi showroom-uri în cadrul centrului comercial din Alba Iulia, Ambient are o ofertă șoc pentru clienții săi. Primii 100 de albaiulieni care vizitează noile showroom-uri Casa Demonstrativă și cel de instalații pot achiziționa un polizor sau un ventilator la prețul imbatabil de 19,99 lei.

Casa Demonstrativă

La opt ani de la înfiinţarea Centrului Comercial Ambient din Alba Iulia, care găzduieşte deja un showroom de finisaje,  Galeria cu Idei și showroom-ul de mobilă Naturlich, o altă soluție inovativă marca Ambient este pusă la dispoziția albaiulienilor. Destinat familiilor care doresc să construiască, showroom-ul Casa Demonstrativă îi ajută pe viitorii proprietari sa vadă și să înțeleagă practic soluțiile corecte de construcție, precum și care sunt recomandările pentru fiecare material de construcție sau finisaje pe componente: stâlpi de structură, zidărie de cărămidă sau BCA, izolație, instalație pentru încălzire, sanitare și electrice, tencuială de interior și exterior, acoperișuri, hornuri și multe altele.

Casa Demonstrativă este de fapt o secțiune într-o casă aflată în proces de construcție, astfel încât fiecare etapă tehnică să fie ușor de identificat și de înțeles.

Prin acest nou concept, lansat anul trecut la Brașov și Cluj-Napoca, iar anul acesta la Târgu Mureș și Baia Mare, Ambient pune la dispoziţia clienţilor produse de calitate şi meşteri bine pregătiţi, dar completează și portofoliul de soluții integrate care au ca scop consilierea familiilor de la începutul şi până la finalul proiectului de renovare sau construcția unei locuințe, pentru a uşura experienţa și eficiența unor astfel de procese complexe.

ambient 1Situată în cadrul magazinului Ambient Alba Iulia, Casa Demonstrativă este un showroom cu o suprafață expozițională de 560 metri pătrați, din care 320 metri pătrați sunt în interior, iar 240 metri pătrați în exterior, și  găzduiește ofertele a peste 20 de furnizori. Pe lângă produsele de calitate, meșterii pregătiți și serviciile de consiliere de la începutul până la finalul proiectului de renovare sau construcție a casei, albaiulienii, care vor trece pragul Casei Demonstrative vor mai beneficia și de servicii de consultanță tehnică, transport gratuit, sistem de rate, design 3D ceramică, recomandări meșteri, montaj și service, închirieri scule, colorare vopsele, transport specializat.

Showroom de Instalații

Pe lângă Casa Demonstrativă, albaiulienii vor avea parte și de un Showroom complet de Instalații pentru toți cei care caută soluții integrate pentru proiectul lor. Dimensionarea corectă a instalațiilor de apă și gaz, soluțiile furnizate de energia regenerabilă, gradul de confort termic vizat, toate sunt informații pe care consultații tehnici ai Ambient le vor pune la dispoziție și pe care le vor exemplifica practic cu produsele celor mai renumiți producători.

În cei peste 400 metri pătrați ai showroomului de instalații, albaiulienii vor găsi produsele a peste 100 de furnizori.

Ofertă șoc pentru vizitatorii din acest weekend

Pentru a marca cum se cuvine deschiderea celor două noi showroom-uri din centrul comercial Alba Iulia, Ambient dă posibilitatea primilor 100 de vizitatori ai Casei Demonstrative și a Showroom-ului de instalații, în weekend-ul 25-26 mai, să achiziționeze un Polizor Unghiular sau un Ventilator de masă la un preț imbatabil, de numai 19,99 lei. Nu ratați acestă super ofertă care este valabilă doar pentru primii 100 de vizitatori din acest weekend.

Despre Ambient

Ambient este o companie 100% românească, a cărei principală activitate este comercializarea materialelor de construcţii, finisaje şi amenajări interioare. Înfiinţată  în 1993, Ambient a inaugurat primul magazin DIY din România, în aprilie 2002, la Sibiu.

Pentru familiile care construiesc şi renovează, cât şi pentru companiile de construcţii, Ambient este partenerul care se implică direct în soluţionarea dificultăţilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro şi pe www.facebook.com/ambient.

flyer ambientflyer ambient 1

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*