Ocna Mureș: Bani și bijuterii, furate din câteva apartamente. Hoții escaladau balcoanele sau forțau ușile

Poliţiştii din Ocna Mureş au identificat şi reţinut două persoane din judeţul Mureş care sunt bănuite de comiterea a trei furturi din locuinţe. Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubiţilor. Cei doi bănuiţi de furt vor fi prezentaţi în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 20 februarie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ocna Mureş, i-au identificat pe doi bărbaţi, de 28 şi 30 de ani, din municipiul Târgu Mureş, judeţul Mureş, ca persoane bănuite de comiterea a trei furturi din locuinţe situate în oraşul Ocna Mureş.

Se pare că, în data de 16 februarie 2018, cei doi bărbaţi ar fi pătruns, fie prin escaladarea balconului, fie prin efracţie, în trei apartamente şi ar fi sustras bani şi  bijuterii. Prejudiciul total, în cele 3 furturi, a fost stabilit la aproape 10.000 de lei, acesta fiind recuperat integral de către poliţişti şi restituit păgubiţilor.  Faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt  calificat, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17291 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*