Oana Badea: Spitalul Municipal Aiud a primit o serie de dotări necesare funcționării secției de terapie intensivă COVID-19

„Spitalul Municipal Aiud a primit, în cursul acestei dimineți, din partea Departamentului pentru Situaţii de Urgență – depozit central, o serie de dotări necesare funcționării secției de terapie intensivă COVID-19.

Este vorba despre 20 de ventilatoare, 20 de monitoare și 60 de injectomate. Toate dotările sunt noi și absolut necesare deschiderii secției de terapie intensivă. Această secție va fi operațională în cel mai scurt timp posibil și va deservi acele persoane care au nevoie de îngrijiri medicale speciale în tratarea infecției cauzate de COVID-19.

Totodată, spitalul a primit, în baza unui contract de comodat, un generator de curent care are rolul de a suplini alimentarea cu energie electrică în cazul unei eventuale pene de curent. Acest generator a fost transmis spre folosință de către Comuna Bistra. Mulțumim domnului primar Traian Gligor pentru sprijin.

Aceste echipamente au fost recepționate în prezența Prefectului Județului Alba, domnul Nicolae Albu, a Inspectorului Șef al ISU Alba, domnul locotenent-colonel Ovidiu Costea, precum și a reprezentanților Spitalului Municipal Aiud și ai Primăriei municipiului Aiud.”, a transmis, sâmbătă, Oana Badea, primarul municipiului Aiud.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23587 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*