Oana Badea: „Nu candidez din partea acelui PNL pe care l-am criticat. Nu se poate pune semnul egal între construirea unui partid nou și traseismul politic”

candidatura oana badeaÎn cadrul unei conferințe de presă, Oana Badea și-a prezentat candidatura la primăria Aiud, precum și lista consilierilor locali.

NOUL  PNL este rezultatul fuziunii prin contopire a PDL și PNL – un proces de reorganizare politică absolut legal. Începând cu anul 1997 și până la fuziunea din 2014 am fost membră a aceluiași partid.

De la fuziune, obiectivul major a fost cel al construirii unei oferte administrative autentice pentru aiudeni .

Alegerile locale sunt proba de foc a NOULUI PNL pentru că doar prin câstigarea lor se deschide oportunitatea schimbării modului de a face administrație. Întâi schimbăm administrația și apoi schimbăm politica.

Aceasta este echipa mea. Nu sunt si nu am fost niciodata singură. Aiudenii au în fată nu o listă de partid ci o echipă de oameni realizați, foarte bine pregatiți și  mai ales independenți fără a avea nevoie de sinecuri pentru a trăi.

 1. Badea Iulia Adriana Oana
 2. Georgiu Cosmin-Daniel
 3. Fleșer Aurel
 4. Câmpean Vasile
 5. Bradea-Cristea Iosif
 6. Năndrean Paul-Ioan
 7. Vultur Vasile
 8. Rus Iacob
 9. Barb Cristian
 10. Gâlea Gabriela Anamaria
 11. Ranca Flaviu
 12. Mihailă Adina Daciana
 13. Toma Ovidiu Adrian
 14. Barbu Anamaria
 15. Urs Lunca Dorin Florin
 16. Tătar Elena Cosmina
 17. Maier Cosmin Sorin –
 18. Bogdan Mircea
 19. Bande Otniel Lucian
 20. Berchi Ianos Ștefan
 21. Ispas Ioan
 22. Varga Ciprian
 23. Radu Adrian Nicolae
 24. Olievschi Elena

Procesul de construire al echipei a lăsat ușile deschise membrilor celor două partide care nu aveau schelete în dulap și a deschis larg ușile oamenilor care n-au făcut niciodată politică.

Domnul Alin Florea a fost invitat pe lista de consilieri locali a NOULUI PNL. Insă pentru a candida ar fi trebuit să renunțe la funcția publică pe care o ocupă în prezent. Alegerea i-a apartinut.

Toți cei care hotărăsc să nu se implice în construirea NOULUI PNL sau se implică în alte zone politice rămân de fapt acolo unde au fost tot timpul, într-un grup de interese care a secătuit resursele aiudene.

Despre asta este vorba la Aiud la aceste alegeri locale: despre SCHIMBAREA unei clici care se vrea direct sau indirect la butoanele Aiudului și care de 26 de ani doar demolează.

Sunt Oana Badea și inainte de a fi om politic, sunt aiudean. Mi-am asumat construirea partidului aiudenilor, dincolo de doctrine. Nu lupt singură pentru schimbarea Aiudului: beneficiez de sprijinul Consiliului Județean Alba prin președintele Ion Dumitrel și de suportul unei echipe de oameni extrem de bine pregătiți cărora le mulțumesc aici și acum pentru că-mi sunt alături!

Oana Badea

Candidat al NOULUI PNL pentru Primaria Municipiului Aiud

Publicitate electorală-PNL Alba

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21786 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*