Oamenii legii din Ocna Mureș, Blaj și Aiud au întocmit dosare penale pentru infracțiuni în trafic

La data de 16  februarie 2020, în jurul orei 04.20, polițiștii din Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 19 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism, pe  strada Digului din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 16  februarie 2020, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 59 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Clujului din Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 16  februarie 2020, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 4 Poliției Rurale Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 59 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism, pe  DJ107 D, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.  În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

În noaptea de 15/16 februarie 2020, în jurul orei 03,15, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Aiud, cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o persoană care a fost victima unui accident rutier. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în seara zilei de 15 februarie 2020, în jurul orei 23,30, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Rădești, un tânăr de 21 de ani, din Căpud, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un podeț din beton. În urma accidentului, un tânăr de 21 de ani, din comuna Rădești, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital, de către o rudă.  Accidentul rutier nu a fost anunțat de la poliție, iar șoferul autoturismului a plecat de la locul producerii acestuia, fiind identificat, în jurul orei 04.00, la domiciliul său din Căpud. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele să a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21121 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*