“Oameni pentru oameni”. Angajați ai Penitenciarului Aiud, implicați în mai multe activități de suflet

Continuând tradiția ultimilor ani de a ne implica în activități de suflet în această periodă specială a anului, angajații Penitenciarului Aiud și-au propus să se detașeze de greutățile specifice muncii lucrătorului de penitenciare și să fie alături de cei mai puțin norocoși decât ei.

Astfel, în cadrul campaniei de Crăciun “Oameni pentru oameni”, 43 de funcționari publici cu statut special din Penitenciarului Aiud au donat sânge la Spitalul Județean Alba. Tichetele cadou primite l-au ajutat pe Moș Crăciun să umple sacul. Cei care nu au putut dona sânge au contribuit, fiecare după posibilități, fie cu sume de bani, fie cu bunuri specific sezonului, dăruite din suflet pentru cei singuri sau în nevoie.

Asa cum am promis anul trecut, am revenit la familia care încă de pe atunci face parte din sufletele noastre. Sacul moșului a fost plin, colindele însuflețite iar bucuria copiilor neprețuită. Am încercat să aducem spiritul sărbătorilor mai aproape și pentru trei familii nevoiașe din Aiud, asigurându-le toate cele necesare pentru masa de Crăciun.

De asemenea, am dus colindul nostru persoanelor vârstnice cazate la așezământul social „Acoperământul Maicii Domnului” din Unirea. Emoția și bucuria de pe chipurile celor prezenți au fost pentru noi satisfacţia cea mai mare şi motivaţia de a continua si în viitor această campanie.

Nevoile comunității din care facem parte nu ne sunt străine. În aceste sens, am demarat o strângerea de fonduri pentru a contribui și noi la campania “Împreună pentru Robert”. Suntem alături de el şi familia lui în această grea încercare şi sperăm ca împreună să îl putem ajuta să strângă suma necesară.

Toate aceste acţiuni nu ar fi fost posibile fără implicarea, deschiderea, generozitatea şi omenia de care au dat dovadă angajaţii, împreună cu conducerea Penitenciarului Aiud,

Vă dorim ca bucuria și liniștea sărbătorilor de iarnă să vă însoțească pe tot parcursul anului care vine!

Crăciun fericit!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21064 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*