Oameni din PLUS – Nicoleta Bințințan, membru în Biroul Județean PLUS Alba

PLUS este un partid politic nou cu oameni care cred în cinste, competență şi meritocraţie. PLUS a adus la un loc oameni, care cred într-un proiect ce pare curajos prin simplitatea lui: România normală. PLUS reprezintă o forță, iar la Alba avem de la finele lunii iulie o organizație puternică. Colegul nostru, Mihail David – CV, a fost ales ca președinte al Filialei Județene PLUS Alba, împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. La nivel județean PLUS are și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un birou format din 4 membri, îndrumați de un coordonator județean, Alexandra Burz – CV.

Astăzi vă facem cunoștință cu unul dintre membrii Biroului Județean. Nicoleta Bințințan are 45 de ani, este căsătorită, are doi copii, iar de la finalul lunii iulie este responsabilă de campanii în cadrul Biroului Județean PLUS Alba. Nicoleta Bințințan prin natura profesiei de farmacist este dedicată oamenilor, iar această calitate a transpus-o și in relațiile cu toți cei din jurul ei. Una dintre trăsăturile ei definitorii este implicarea totală în cauzele în care crede. Activitatea entuziastă și personalitatea ei dinamică, împreună cu abordarea deschisă au definit-o ca fiind persoana potrivită pentru rolul de responabil campanii.

„ A trecut mai bine de 1 an de la ziua de 10 august 2018, care a simbolizat un punct de cotitură în modalitatea de abordare a protestului de către o mare parte a societății civile. 10 august a însemnat pentru mine, ca participant direct la evenimente, momentul în care am spus ca așa nu se mai poate și am decis că trebuie să mă implic activ în viața politică, că vreau să schimb ceva. Am ales să lupt pentru o Românie civilizată și fără corupție în care copiii mei să ducă o viață normală.

 Drept urmare, în decembrie 2018, odată cu formarea PLUS, am avut certitudinea că am găsit cadrul optim în care pot fi de folos. Mai mult decât atât, colegii alături de care am muncit în ultimele luni, starea de bine și energia pe care mi-o transmit când sunt cu ei, precum și rezultatele obținute până acum m-au convins că PLUS este ceea ce trebuie.

Este momentul ca societatea civilă românească să se schimbe. Teama de a ieși în față, lipsa curajului opiniei trebuie să înceteze. Cu toții învățăm dacă vrem, cu toții putem schimba ceva dacă încercăm. Sunt convinsă că PLUS va deschide drumul către o schimbare reală, autentică, una care va oferi alternativa necesară în viața politică românească”, a declarat Nicoleta Bințințan, responsabil Campanii în Biroul Județean Alba.

Pentru înscrierea în PLUS, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. De asemenea, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor, nr16, în fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00.

Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23651 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*