Oameni din PLUS – Mihai Ionele, membru în Biroul Județean PLUS Alba

PLUS este un partid politic nou cu oameni care cred în cinste, competență şi meritocraţie. PLUS a adus la un loc oameni, care cred într-un proiect ce pare curajos prin simplitatea lui: România normală. PLUS reprezintă o forță, iar la Alba avem de la finele lunii iulie o organizație puternică. Colegul nostru, Mihail David – CV, a fost ales ca președinte al Filialei Județene PLUS Alba, împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. La nivel județean PLUS are și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un birou format din 4 membri, îndrumați de un coordonator județean, Alexandra Burz – CV.

Astăzi vă facem cunoștință cu unul dintre membrii Biroului Județean. Mihai Ionele are 38 de ani, este căsătorit, are doi copii, iar din  septembrie este responsabil de rural în cadrul Biroului Județean PLUS Alba. Mihai Ionele crede în priceperea fermierului român, crede în importanța agriculturii și a ales să contribuie la impulsionarea dezvoltării acestui sector esențial din economia noastră.

„ Am ales să mă alătur echipei PLUS, pentru că aici am găsit oameni care își doresc să contruiască având la bază principii sănătoase. Sunt bucuros că aici , în PLUS, oamenii nu se resemnează , nu se amăgesc cu prezentul , împreună vrem să salvăm viitorul. Vom reuși doar implicându-ne direct, alegând profesionalismul și dezvoltarea durabilă”, a declarat Mihai Ionele, responsabil de rural în Biroul Județean Alba.

Pentru înscrierea în PLUS, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. De asemenea, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor, nr16, în fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00.

Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*