Oameni din PLUS- Dr. Beatrice Ciută, coordonatorul comunităţii PLUS Ciugud-Sântimbru-Berghin-Ohaba

PLUS (Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate) este condus de fostul premier, Dacian Cioloș.

Filiala Județeană PLUS Alba s-a format la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales ca președinte, colegul nostru, Mihail David-CV împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. PLUS are la nivel județean și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un Birou Județean format din 4 persoane şi de coordonatorul judeţean, Alexandra Burz-CV.

PLUS este diferit de toate celelalte partide, de la interdicțiile de cumulare a unor funcții publice de conducere cu cele de conducere în cadrul partidului, la modul său de organizare în comunități locale, care delimitează geografic cartiere, sate sau comune, iar social grupuri de oameni de la 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare, avem garanția că în PLUS, puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată.

Comunitățile Locale PLUS sunt în proces de constituire în întreaga țară. Dr. Beatrice Ciută-CV a fost aleasă la conducerea uneia dintre primele comunități, care au luat naștere în județul Alba, Comunitatea Locală  PLUS CiugudSântimbru-Berghin-Ohaba.

Beatrice Ciută este cercetător științific, doctor în arheologie – istorie veche și are o activitate de aproximativ 18 ani, în mediul academic universitar din cadrul Universităţii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia. Dr. Beatrice Ciută s-a înscris în PLUS deoarece își dorește să transforme România, într-o țară normală.

,,Consider că lucrurile din România pot fi schimbate în bine numai prin implicare și prin puterea exemplului pozitiv. Cred că am destulă energie, capacitate și expertiză pentru a participa la acest demers și îmi doresc să vină alături de noi cât mai mulţi oameni capabili și de bun simț’’, a declarat dr. Beatrice Ciută, liderul comunităţii locale PLUS Ciugud-Sântimbru-Berghin-Ohaba

Oamenii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile  care trebuie rezolvate; propunerile fiecărui român.

Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

Și dacă vrei sa devii membru PLUS ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor 16, în fiecare zi de joi, de la ora 19.00. Sau dacă vrei să fi parte din Platforma România 100, asociația fondată de foști membri ai guvernului Cioloș, care acum derulează un proiect de marcare a trecerilor de pietoni din Alba Iulia (link descriere proiect), prin mesaje de conștientizare și multe alte proiecte civice te așteptăm.

Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21520 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*