Oameni din PLUS- Dorel Lazăr, coordonatorul Comunității Locale PLUS Teiuș

Mircea Trifu

Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) este un partid politic nou cu oameni care cred în cinste, competență şi meritocraţie. PLUS a adus la un loc oameni, care cred într-un proiect ce pare curajos prin simplitatea lui. PLUS reprezintă o forță, iar la Alba avem o organizație puternică. Colegul nostru, Mihail David – CV, este președintele Filialei Județene PLUS Alba, și Biroul Județean este format din 8 persoane. PLUS are în județul nostru  și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un birou format din 4 membri, îndrumați de un președinte, Alexandra Burz – CV.

PLUS este diferit de toate celelalte partide prin câteva aspecte fundamentale: conform statutului partidului se interzice categoric cumularea unor funcții publice de conducere cu cele de conducere din cadrul partidului de prim rang. O altă particularitate se referă la modul său de organizare în comunități locale; acestea delimitează geografic mai multe cartiere, sate sau comune şi se constituie din punct de vedere social la un număr de oameni cuprins între 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare avem garanția că în PLUS puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată.

Comunitățile Locale PLUS sunt în proces de constituire în întreaga țară. Dorel Lazăr a fost ales la conducerea uneia dintre comunitățile care au luat naștere în județul Alba, Comunitatea Locală  PLUS Teiuș.

Dorel Lazăr are 37 de ani, lucrează în domeniul vânzărilor, iar de 10 ani este voluntar la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stremț. Dorel Lazăr crede că generațiile viitoare merită o „țară ca afară” și a ales să se implice în conturarea unui viitor mai bun pentru toți.

            ,, Am făcut marele pas înspre politică deoarece îmi doresc o Românie modernă și europeană, o Românie în care competența și integritatea să stea la bazele oricărei construcții și de asemenea, prin implicarea mea îmi doresc să inspir cât mai mulți tineri să participe la viața socială și publică. Am convingerea că alături de colegii mei din  PLUS și Dacian Cioloș, vom produce schimbarea de care avem atât de mare nevoie”, a declarat Dorel Lazăr, coordonatorul Comunității Locale PLUS Teiuș.

Oamenii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile care trebuie rezolvate, propunerile fiecărui român.

Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

Pentru înscrierea în PLUS, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. De asemenea, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor, nr16, în fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00.

Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*