Oameni din PLUS: Cosmin Silviu Ghioanca, coordonatorul comunităţii PLUS Alba Iulia-Ampoi-Bărăbanț

PLUS (Partidul Libertate, Unitate, Solidaritate) este condus de fostul premier, Dacian Cioloș.

Filiala Județeană PLUS Alba s-a format la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales ca președinte, colegul nostru, Mihail David(CV) împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. PLUS are la nivel județean și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un Birou Județean format din 4 persoane şi de coordonatorul judeţean, Alexandra Burz(CV).

PLUS este diferit de toate celelalte partide, de la interdicțiile de cumulare a unor funcții publice de conducere cu cele de conducere în cadrul partidului, la modul său de organizare în comunități locale, care delimitează geografic, cartiere, sate sau comune, iar social, grupuri de oameni de la 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare, avem garanția că în PLUS, puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată.

Comunitățile Locale PLUS sunt în proces de constituire în întreaga țară. Cosmin Silviu Ghioanca a fost ales la conducerea uneia dintre primele comunități, care au luat naștere în județul Alba, Comunitatea Locală  PLUS Alba Iulia – Ampoi – Bărăbanț.

Cosmin Silviu Ghioanca este un arhitect cu suflet de artist, absolvent al Liceului de Muzică și Arte Plastice Regina Maria din Alba Iulia și al Facultății de Construcții, Cadastru și Arhitectură din Oradea, ambele la profilul arhitectură. Cosmin spune că s-a înscris în PLUS deoarece își dorește să muncească bine, corect și cu rezultate vizibile, palpabile.

            ,,Sunt dornic să evoluez permanent pe toate planurile. Mă consider responsabil și devotat păstrării unor standarde înalte, profesional – în privința calității serviciilor prestate și a produselor livrate, iar personal – a relațiilor interumane, corectitudinii și bunului simț. Cred că suntem mulți, noi cei care gândim astfel și care putem schimba România’’, spune Cosmin Silviu Ghioanca(CV).

Oamenii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile  care trebuie rezolvate, propunerile fiecărui român.

Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

Te aşteptăm alături de noi: https://www.ro.plus/adeziune

Reconsturim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22014 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*