Oameni din PLUS- Corina Elena Burnete, coordonatorul Comunităţii Locale PLUS Blaj Centru

PLUS (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate) este condus de fostul premier, Dacian Cioloș.

Filiala Județeană PLUS Alba s-a format la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales ca președinte, colegul nostru, Mihail David – CV împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. PLUS are la nivel județean și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un Birou Județean format din 4 persoane şi de coordonatorul judeţean, Alexandra Burz – CV.

PLUS este diferit de toate celelalte partide, de la interdicțiile de cumulare a unor funcții publice de conducere cu cele de conducere în cadrul partidului, la modul său de organizare în comunități locale, care delimitează geografic cartiere, sate sau comune, iar social grupuri de oameni de la 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare, avem garanția că în PLUS, puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată.

Comunitățile Locale PLUS sunt în proces de constituire în întreaga țară. Corina Elena Burnete-CV a fost aleasă la conducerea uneia dintre comunitățile, care au luat naștere în județul Alba, Comunitatea Locală  PLUS Blaj Centru.

Corina Elena Burnete are 35 ani, este căsătorită si are un copil. Corina Elena Burnete lucrează în departamentul de inginerie industrială, din cadrul unei mari companii din domeniul automotive și s-a înscris în PLUS pentru a contribui la schimbarea de care are atât de mare nevoie comunitatea.

            ,,Pentru mine deviza platformei PLUS corespunde întru totul cu deviza «Liberté, égalité, fraternité», din timpul revoluției franceze, deviză care a pus temeiul legal în primul articol din Declarația Drepturilor Omului și ale cetățeanului, carta fundamentală a bazelor democrației moderne din întreaga lume. Îmi doresc o Românie mai frumoasă decât cea în care am crescut și am trăit timp de 35 de ani, o Românie unită cu țeluri comune, unde minciuna și corupția să fie eradicate, instituțiile de stat să fie resetate structural și procedural, meritele fiecărui cetățean să fie pe deplin recunoscute. Alături de ceilalți membri PLUS îmi doresc să împărtășim valori și principii comune, să avem o Românie cu potențial pentru generațiile viitoare”, transmite Corina Elena Burnete, liderul Comunității Locale PLUS Blaj Centru.

Oamenii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile  care trebuie rezolvate; propunerile fiecărui român.

Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

Pentru înscrierea în PLUS Alba, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. De asemenea, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor, nr16, în fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00.

Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*