Oameni din PLUS-Claudiu Goța, coordonatorul comunităţii PLUS Alba Iulia-Stadion-Cetate

PLUS (Partidul Libertate, Unitate, Solidaritate) este formațiunea condusă de fostul premier, Dacian Cioloș.

Filiala Județeană PLUS Alba s-a format la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales un Birou Județean format din 8 persoane și preăedintele Mihail David (CV). PLUS are la nivel județean și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un Birou Județean format din 4 persoane şi de coordonatorul judeţean, Alexandra Burz (CV).

PLUS este diferit de toate celelalte partide, de la interdicțiile de cumulare a unor funcții publice de conducere cu cele de conducere în cadrul partidului, la modul său de organizare în comunități locale, care delimitează geografic, cartiere, sate sau comune, iar social, grupuri de oameni de la 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare, avem garanția că în PLUS, puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată.

Comunitățile Locale PLUS sunt în proces de constituire în întreaga țară. Claudiu Goţa (CV) a fost ales coordonator al comunității PLUS Alba Iulia-Stadion-Cetate.

Claudiu Goţa are 38 ani, este căsătorit şi are 2 copii, are o experienţă de peste 16 ani în domeniul vânzărilor, iar în prezent, este manager vânzări în cadrul unei companii private din Alba.

„Am intrat în arena politică, nemulțumit de direcția în care a luat-o țara noastră cu actuala clasă politică. Ultimii 3 ani ne-au demonstrat o crasă lipsă de empatie a guvernanților faţă de cetățenii de rând, cei care îi plătesc și i-au ales, prin legile pe care le-au promovat. Consider că este momentul oportun ca generația noastră, a anilor `80, să-și asume și prin implicare politică reforma profundă a clasei politice. Să pună înaintea interesului personal și de clan, interesul și bunăstarea societății civile românești, care se lovește zilnic de proasta administrare a sistemului de stat: educație, sănătate, sport, siguranță publică, administrația locală și centrală. Mai presus de toate, le suntem datori copiilor noștri să construim un sistem public performant, guvernat de profesionalism, corectitudine, cinste și onoare. Un sistem și o țară în care copii noștri să crească, să se dezvolte personal și profesional și nu în ultimul rând, să RAMÂNĂ ACASĂ !”, crede Claudiu Goța.

Oamenii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile care trebuie rezolvate, propunerile fiecărui român.

Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

Te aşteptăm alături de noi: https://www.ro.plus/adeziune

Reconsturim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22014 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*